Over ons

Een persoonlijke reis naar zorgzaamheid en betekenis

Empathisch en praktisch. En daar houden wij ons dagelijks grondig aan vast. Zodat elke ontruiming en verhuizing verloopt met de zorg en het respect die het verdient.

De Ruimerij team 3
Joeri van de Ruimerij verhuist en ontruimt

De ontstaansgeschiedenis

Van persoonlijk verlies naar persoonlijke zorg

In 2008 ontstond De Ruimerij na het verlies van geliefden in mijn directe kring. Het leeghalen van hun woningen bleek een tijdrovende en emotionele taak, waarbij elk detail van betekenis kon zijn. Geconfronteerd met de complexiteit van eisen van verhuurders en makelaars, groeide mijn ervaring.

Wat begon als ondersteuning voor vrienden, werd snel veel meer. Een busje en aanhanger werden aangeschaft, lokale makelaars waardeerden mijn expertise. Naast mijn reguliere baan ontdekte ik de diepere betekenis van mijn werk, waarbij ik anderen kon bijstaan in afscheid nemen en hun levensverhalen kon delen.

Een nieuw hoofdstuk

Mijn persoonlijke reis naar De Ruimerij

In 2021 nam ik de beslissing om mijn financiële carrière vaarwel te zeggen en mijn volledige aandacht te wijden aan De Ruimerij. Hier kan ik mijn ervaring in erfzaken, financiën en mediation inzetten om onze klanten de beste service te bieden. Maar voor mij ligt de grootste waarde in het persoonlijke contact, het begrijpen van behoeften en op het juiste moment de juiste ondersteuning bieden. Het geeft mij voldoening om betekenis en meerwaarde te brengen in het leven van onze klanten.

De Ruimerij team met bus

Gisteren voor de 2e keer verhuisd met De Ruimerij. Nu werd onze inboedel die een paar maanden in de opslag lag, verhuisd naar ons nieuwe huis.
Vanwege de zeer goede ervaring met de Ruimerij de vorige keer hebben wij het uiteraard weer in de vertrouwde handen van Joeri gelegd. Bijgestaan door twee van zijn medewerkers verliep het ook nu weer probleemloos. Ondanks de regen was het toch weer een fijne dag dankzij hun vakmanschap, hun zorg voor de inboedel, vriendelijkheid, gevoel voor service, niets is hen teveel etc…. eigenlijk kan ik dit bedrijf in één woord beschrijven: fantastisch!

Ik kan De Ruimerij van harte aanbevelen!

Marja Mulder

Onze werkwijze

Zo zorgen wij voor een goede ervaring

Vanaf het eerste gesprek tot de nazorg, De Ruimerij staat garant voor een verhuizing die niet alleen uw bezittingen, maar ook uw emoties met zorg behandelt.

Persoonlijke kennismaking

Ontvang een gedetailleerde en transparante offerte die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Bijpassende offerte

Ontvang een gedetailleerde en transparante offerte die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Veilig transport

Uw bezittingen worden tijdens de verhuizing zorgvuldig verpakt en vakkundig getransporteerd.

Nodige nazorg

Tot slot zorgen wij ervoor dat u ook na de verhuizing of ontruiming de nodige nazorg krijgt die u verdiend.

De Ruimerij kast vervoeren ontruimen

Onze kernwaarden

Zorg en respect staat bij ons centraal

Elke verhuizing draagt een uniek verhaal met zich mee, en bij De Ruimerij begrijpen we dat als geen ander. In elke situatie, groot of klein, geloven wij dat de overgang naar een nieuwe fase gepaard moet gaan met de juiste zorg en aandacht.

Ons team is landelijk actief en reist dagelijks naar verschillende locaties, zoals Leeuwarden, Groningen, Utrecht, en meer.

Wilt u verhuisd worden met zorg en respect? ​

Neem contact op en laat ons uw zorgen wegnemen voor een zorgeloze verhuis- of ontruimervaring.

De Ruimerij in gesprek met senioren klant