Bedrijfsverhuizing of ontruiming

Uw bedrijfsverhuizing in betrouwbare handen

Elk bedrijf is anders, en bij De Ruimerij begrijpen we dat als geen ander. Wij gaan graag met u in gesprek om de specifieke wensen en eisen voor uw bedrijfsverhuizing of ontruiming te bespreken.

Joeri van de Ruimerij verhuist en ontruimt 2
Team van de Ruimerij vervoeren dozen

Onze aanpak

Maatwerk met minimale onderbreking

Bij De Ruimerij nemen wij uw werkzaamheden graag vakkundig voor u uit handen zodat u zich kunt richten op bedrijfsactiviteiten andere belangrijkere zaken.

Ons doel is om uw bedrijfsverhuizing of ontruiming zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, met minimale onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten. Samen met u kijken we naar wat uw bedrijf en personeel nodig hebben om een soepele overgang te garanderen.

Volledige dienstverlening

Alles van A tot Z geregeld

Voor uw bedrijfsverhuizing biedt De Ruimerij professionele diensten met zorgvuldige demontage en veilig transport. Een heldere planning en goed overleg zijn essentieel voor het gewenste resultaat. 

Ons team gebruikt moderne beschermingsmaterialen voor een veilige aankomst op de nieuwe locatie. We zijn breed inzetbaar en bieden beveiligde opslag voor uw goederen. Onze opslagunits zijn goed geconditioneerd, vochtvrij, 24 uur per dag beveiligd. 

Joeri eigenaar van De Ruimerij bij bus
De Ruimerij team met bus

Een greep uit onze diensten:

  • Alle vormen van bedrijfsontruiming en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Schoonmaak- en herstelwerkzaamheden piekfijn uitgevoerd
  • Afvoeren van afzuiginstallaties
  • Archiefvernietiging
  • Inzetbaar voor klein sloop- en/of demontage werkzaamheden
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Volledig casco opleveren van het bedrijfspand
  • Oplevergarantie

In opdracht van ons kantoor heeft De Ruimerij een woning ontruimd. De communicatie was helder, vriendelijk en vertrouwd. Hele prettige samenwerking en goede en nette afhandeling; met zorg en respect.

Notariskantoor T.A. Dantuma

Onze werkwijze

Zo zorgen wij voor een goede ervaring

Vanaf het eerste gesprek tot de nazorg, De Ruimerij staat garant voor een bedrijfsverhuizing of ontruiming die geheel geregeld is.

Persoonlijke kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om samen het pand in kaart te brengen en te situatie te inventariseren.

Bijpassende offerte

Ontvang een gedetailleerde en transparante offerte die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Veilig transport

Uw bezittingen worden tijdens de verhuizing zorgvuldig verpakt en vakkundig getransporteerd.

Nodige nazorg

Tot slot zorgen wij ervoor dat u ook na de verhuizing of ontruiming de nodige nazorg krijgt die u verdiend.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Ontdek waarom klanten De Ruimerij waarderen voor de zorgvuldige aanpak, persoonlijke aandacht en professionele dienstverlening.

Klaar om de stap te nemen?

Bent u klaar voor uw verhuizing of ontruiming, maar zoekt nu nog een geschikte partij die uw wensen kan vervullen? Neem dan contact op met De Ruimerij. 

De Ruimerij in gesprek met senioren klant

Veelgelgestelde vragen

Alle vragen over bedrijfsverhuizingen of ontruimingen

Verhuizen of ontruimen gaat gepaard met de nodige vragen.  Daarom proberen wij hier onder alle mogelijke vragen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op, zodat wij als nog uw vraag kunnen beantwoorden.

Indien u spullen hebt die gedemonteerd en gemonteerd moeten worden voor de verhuizing of ontruiming, dan bent u bij De Ruimerij op het goede adres. Wij verzorgen volledig ontzorgde bedrijfsverhuizingen of -ontruimingen en nemen dit werk graag van u uit handen. 

Bij een bedrijfsverhuizing of -ontruiming hebt u vaak te maken met overgebleven goederen. Hiervoor bieden wij beveiligde opslagruimte aan om uw goederen beveiligd op te slaan en ten allen tijde beschikbaar te hebben. Meer vragen over opslag? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De Ruimerij is een gevestigd verhuis- en ontruimingsbedrijf in het noorden van Nederland. Ondanks dat zijn wij actief in heel Nederland! Heeft u vragen of wilt u graag een offerte opvragen voor een bedrijfsverhuizing of -ontruiming? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bij De Ruimerij kunt u ook terecht voor spoedontruimingen of spoedverhuizingen. Neem voor meer informatie contact op met ons. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Op basis van uw wensen zullen wij kijken wat de mogelijkheden zijn en op welke termijn wij u kunnen helpen.