Particuliere verhuizingen

Onbezorgd verhuizen met De Ruimerij

Of u nu een jonge starter bent of een ervaren huiseigenaar, bij De Ruimerij begrijpen we dat verhuizen veel meer is dan alleen het fysiek verplaatsen van spullen. Ontdek hoe onze persoonlijke aanpak van uw verhuizing een positieve ervaring maakt.

Team van De Ruimerij verhuizen dozen
De Ruimerij ontruiming en verhuizing

Onze aanpak

Vakmanschap en betrokkenheid

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een verhuizing vlekkeloos te laten verlopen, met aandacht voor elk detail en de veiligheid van uw bezittingen als prioriteit. Ons doel is dat u met een tevreden blik terugkijkt op deze ervaring, wetende dat alles zorgvuldig is geregeld.

Om uw wensen nauwkeurig in kaart te brengen, beginnen we graag met een kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting nemen we ruimschoots de tijd om naar uw behoeften te luisteren en samen met u de stappen voor de verhuizing te bepalen.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van wat er moet gebeuren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Bij De Ruimerij hanteren we een transparante prijsstelling, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Volledige dienstverlening

Meer dan alleen verhuizen

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan alleen het transport van uw bezittingen. Daarom neemt De Ruimerij alle aspecten van de verhuizing mee om u een zorgeloze ervaring te bieden.

Of het nu gaat om het installeren van verlichting, het dichten van gaatjes, het veilig opslaan van uw eigendommen, of het verkopen van overtollig meubilair, wij staan voor u klaar.

Bij De Ruimerij kunt u vertrouwen op een complete dienstverlening die verder gaat dan alleen het vervoeren van uw spullen. We streven ernaar om uw verhuizing soepel te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op het settelen in uw nieuwe thuis.

De Ruimerij spiegel ophangen handyman
De Ruimerij team met bus

Bij De Ruimerij staan wij garant voor:

  • Een warm hart en discretie
  • Nauwkeurige service, grote zorg en aandacht
  • Uw oude woning 100% opleverklaar
  • Verzekerd verhuizen en transport
  • Mogelijkheid tot verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Vervoer van goederen naar goede doelen of stichtingen
  • Beveiligde opslagplaats
  • Spoedverhuizingen
  • Optimaal resultaat met kundige en professionele service

“Zeer professioneel bedrijf Joeri heeft voor alles een oplossing en je verhuizing loopt op rolletjes Wat ik ook zeker wil vermelden als je belt dan neemt Joeri altijd zijn telefoon op top. Dus ga je verhuizing neem contact op met de Ruimerij . Joeri en Arjan heel erg bedankt voor wat jullie voor mij gedaan en geregeld hebben.”

Jellie

Onze Werkwijze

Zo zorgen wij voor een goede ervaring

Vanaf het eerste gesprek tot de nazorg, De Ruimerij staat garant voor een verhuizing die niet alleen uw bezittingen, maar ook uw emoties met zorg behandelt.

Persoonlijke kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om samen de woning in kaart te brengen en te situatie te inventariseren.

Bijpassende offerte

Ontvang een gedetailleerde en transparante offerte die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Veilig transport

Uw bezittingen worden tijdens de verhuizing zorgvuldig verpakt en vakkundig getransporteerd.

Nodige nazorg

Tot slot zorgen wij ervoor dat u ook na de verhuizing of ontruiming de nodige nazorg krijgt die u verdiend.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Ontdek waarom klanten De Ruimerij waarderen voor de zorgvuldige aanpak, persoonlijke aandacht en professionele dienstverlening.

Klaar om de stap te nemen?

Bent u klaar om te verhuizen, maar zoekt u nog het geschikte verhuisbedrijf die uw wensen kunt vervullen? Neem contact op en laat ons uw zorgen wegnemen voor een zorgeloze verhuiservaring.

De Ruimerij in gesprek met senioren klant

Veelgelgestelde vragen

Alle vragen over verhuizingen

Wij begrijpen dat een impactvolle situatie vragen bij u opwekt. Daarom proberen wij hier onder alle mogelijke vragen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op, zodat wij als nog uw vraag kunnen beantwoorden.

Na het eerste contact komen wij graag bij u langs om u beter te leren kennen. Zo kunnen wij een indicatie maken van uw behoeften en natuurlijk is het ook fijn om te weten wie u bent. Aan de hand van onze indicatie ontvangt u een vrijblijvende offerte die past bij uw wensen. Alles naar wens? Dan plannen wij de verhuizing in op een moment dat u het beste uitkomt. 

Op de dag van de verhuizing zorgen wij dat alle nodige materialen aanwezig zijn en ons team goed is ingelicht. Zo zorgen wij ervoor dat deze dag soepel voorbij vliegt zonder enige vorm van stress. Tot slot zorgen wij ervoor dat u de nodige nazorg krijgt na de verhuizing.

Overtollig meubilair dat niet meeverhuisd hoeft te worden hebben wij verschillende oplossing voor. Indien u graag de spullen wilt bewaren kunnen wij beveiligde opslag regelen, zowel tijdelijk als voor langere tijd. Mocht u graag van de overgebleven goederen af willen, dan kunnen wij deze spullen een nieuw thuis verzorgen. Neem gerust contact op als u meer wilt weten

Bij De Ruimerij kunt u ook terecht voor spoedverhuizingen. Neem voor meer informatie contact op met ons. Op basis van uw wensen zullen wij kijken wat de mogelijkheden zijn en op welke termijn wij u kunnen helpen. 

De kosten van een verhuizing bij De Ruimerij hangt af van meerdere factoren. Hiervoor is het van belang om vooraf een goede indicatie te maken van uw behoeften. Zo krijgen wij een idee wat voor u van belang is en wat niet.  

Aan de hand van uw behoeften maken wij een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. Bij De Ruimerij houden wij van transparantie. Zo zult u nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan. Wilt u weten wat uw verhuizing zou kosten? Neem dan contact op, wij denken graag me u mee!