Woningontruimingen

Ontruimen met een persoonlijke aanpak

Bij De Ruimerij begrijpen we dat elke ontruiming een uniek verhaal met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen praktische ondersteuning, maar ook een luisterend oor en begripvolle begeleiding tijdens deze vaak emotionele en stressvolle periode.

De Ruimerij kast vervoeren ontruimen
Joeri van de Ruimerij verhuist en ontruimt

Onze aanpak

Gepaste zorg en respect voor elke ontruiming

In een tijd van rouw is het leegruimen van een huis na het overlijden van een dierbare een emotionele en stressvolle taak waar niemand op zit te wachten. Bij De Ruimerij begrijpen we dat en daarom bieden wij een complete woningontruimingsservice die alle zorgen uit handen neemt.

Van het organiseren tot het wegnemen van stress, onze empathische ondersteuning en begripvolle aanpak helpen u door het emotionele proces. Wij coördineren en voeren de ontruiming uit, bieden deskundige hulp om onzekerheden weg te nemen en assisteren bij het bewaren van waardevolle herinneringen.

Volledige dienstverlening

Meer dan alleen ontruimen

Bij het vinden van persoonlijke bezittingen, zoals foto’s, zorgen wij ervoor dat deze apart worden gehouden. Overtollig meubilair kan worden opgeslagen of naar een erfgenaam worden gebracht. Spullen die een nieuw leven kunnen krijgen, worden naar de kringloop of een goed doel gebracht.

In situaties waar haast geboden is, zoals bij het leegruimen van een zorgappartement binnen enkele dagen, staan wij paraat voor snel en efficiënt handelen. Na de leegruiming verzorgen wij de oplevering van de woning, inclusief schoonmaak en administratieve taken. Bij De Ruimerij staat uw gemoedsrust voorop; wij ondersteunen u in elke stap van het proces.”

De Ruimerij spiegel ophangen handyman
De Ruimerij team met bus

Bij De Ruimerij staan wij garant voor:

  • Een warm hart en discretie
  • Nauwkeurige service, grote zorg en aandacht
  • Een transparante offerte, zonder verborgen kosten
  • Verzekerd verhuizen en transport
  • Mogelijkheid tot verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Vervoer van goederen naar goede doelen of stichtingen
  • Beveiligde opslagplaats
  • Het regelen van schoonmaak tot  de administratieve rompslomp
  • Spoedontruimingen
  • Optimaal resultaat met kundige en professionele service

“De Ruimerij heeft enkele weken geleden het appartement van mijn oom in Leiden leeggeruimd. Alles prima volgens afspraak verlopen en heel netjes opgeleverd. Ik grijp even de marketingmix van de drie P’s erbij (Prijs, Product, Persoon). Daarvoor drie 10’en, zonder voorbehoud.”

Familie Verduijn

Onze werkwijze

Zo zorgen wij voor een goede ervaring

Vanaf het eerste gesprek tot de nazorg, De Ruimerij staat garant voor een ontruiming die niet alleen uw bezittingen, maar ook uw emoties met zorg behandelt.

Persoonlijke kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om samen de woning in kaart te brengen en te situatie te inventariseren.

Bijpassende offerte

Ontvang een gedetailleerde en transparante offerte die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Veilig transport

Uw bezittingen worden tijdens de ontruiming zorgvuldig verpakt en vakkundig getransporteerd.

Nodige nazorg

Tot slot zorgen wij ervoor dat u ook na de ontruiming de nodige nazorg krijgt die u verdiend in dit proces.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Ontdek waarom klanten De Ruimerij waarderen voor de zorgvuldige aanpak, persoonlijke aandacht en professionele dienstverlening.

Klaar om de stap te nemen?

Bent u klaar om uw woning te ontruimen, maar zoekt u nog het geschikte ontruimingsbedrijf die uw wensen kunt vervullen? Neem contact op en laat ons uw zorgen wegnemen voor een zorgeloze ontruiming.

De Ruimerij in gesprek met senioren klant

Veelgelgestelde vragen

Alle vragen over woningontruimingen

Wij begrijpen dat een impactvolle situatie vragen bij u opwekt. Daarom proberen wij hier onder alle mogelijke vragen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op, zodat wij als nog uw vraag kunnen beantwoorden.

Bij een ontruiming komt meer kijken dan simpelweg het leeghalen van een pand of woning. Soms moet een woning netjes worden opgeleverd voor verkoop of verhuur. Als ervaren ontruimingsbedrijf denken wij in deze gevallen altijd met u mee.

Soms is het nodig om een vloer te verwijderen, muren te sauzen of de woning af te werken door bijvoorbeeld spijkers te verwijderen en gaatjes dicht te maken. Ook zaken rondom de woning, zoals het weghalen van een schutting of het netjes maken van de tuin, kunnen nodig zijn.

Bij De Ruimerij kunt u voor al deze zaken terecht. Wij begeleiden u gedurende het hele proces, van begin tot eind. Zelfs als u hulp nodig heeft bij de overdracht met de koper of verhuurder, staan wij voor u klaar. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Wij begrijpen dat er tijdens een ontruiming voor veel spullen niet meteen een plek is. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om overgebleven spullen beveiligd op te slaan voor zowel korte als langere tijd.

Mocht u graag van de overgebleven goederen af willen, dan kunnen wij deze spullen een nieuw thuis verzorgen. Neem gerust contact op als u meer wilt weten.

 

Bij De Ruimerij kunt u ook terecht voor spoedontruimingen. Neem voor meer informatie contact op met ons. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Op basis van uw wensen zullen wij kijken wat de mogelijkheden zijn en op welke termijn wij u kunnen helpen.

De Ruimerij is een gevestigd ontruimingsbedrijf in het noorden van Nederland. Ondanks dat zijn wij actief in heel Nederland! Heeft u vragen of wilt u graag verhuisd worden door De Ruimerij? Neem dan contact met ons op.