Seniorenverhuizingen

Zorgeloze Seniorenverhuizingen met De Ruimerij

Bij De Ruimerij begrijpen we dat een verhuizing op latere leeftijd meer is dan slechts een fysieke overgang. Ontdek onze persoonlijke aanpak, waar zorg, respect en aandacht voor uw unieke behoeften centraal staan bij elke stap van de reis naar uw nieuwe thuis.

De Ruimerij eerste ontmoeting
Team De Ruimerij aan het verhuizen of ontruimen 2

Onze aanpak

Uw verhuizing, onze toewijding

We begrijpen dat het verlaten van een oud huis en de daarbij behorende levensverandering emotionele stress kan veroorzaken. Daar houden we rekening mee, in alles wat we doen. We maken graag eerst kennis met u, nemen ruim de tijd om uw wensen zorgvuldig te beluisteren en bepalen samen met u wat er moet gebeuren.

Nadat we precies weten wat er moet gebeuren, maken we een vrijblijvende offerte voor u op. Wij hanteren één prijs, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Volledige dienstverlening

Meer dan alleen verhuizen

Bij een verhuizing komt vaak veel meer kijken dan alleen het verhuizen. Daarom denkt De Ruimerij met alles mee voor een volledig ontzorgde ervaring. 

Of het nu gaat om het ophangen van lampen, het afwerken van gaatjes, beveiligde opslag, of het verkopen van overtollig meubilair, wij zijn er om u te helpen. 

U kunt op De Ruimerij rekenen voor een complete service die verder gaat dan alleen het verplaatsen van spullen.

De Ruimerij spiegel ophangen handyman
De Ruimerij team met bus

Bij De Ruimerij staan wij garant voor:

  • Een warm hart en discretie
  • Nauwkeurige service, grote zorg en aandacht
  • Uw oude woning 100% opleverklaar
  • Verzekerd verhuizen en transport
  • Mogelijkheid tot verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Vervoer van goederen naar goede doelen of stichtingen
  • Beveiligde opslagplaats
  • Spoedverhuizingen
  • Optimaal resultaat met kundige en professionele service

“Zeer professioneel bedrijf Joeri heeft voor alles een oplossing en je verhuizing loopt op rolletjes Wat ik ook zeker wil vermelden als je belt dan neemt Joeri altijd zijn telefoon op top. Dus ga je verhuizing neem contact op met de Ruimerij . Joeri en Arjan heel erg bedankt voor wat jullie voor mij gedaan en geregeld hebben.”

Jellie

Onze Werkwijze

Zo zorgen wij voor een goede ervaring

Vanaf het eerste gesprek tot de nazorg, De Ruimerij staat garant voor een verhuizing die niet alleen uw bezittingen, maar ook uw emoties met zorg behandelt.

Persoonlijke kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om samen de woning in kaart te brengen en te situatie te inventariseren.

Bijpassende offerte

Ontvang een gedetailleerde en transparante offerte die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Veilig transport

Uw bezittingen worden tijdens de verhuizing zorgvuldig verpakt en vakkundig getransporteerd.

Nodige nazorg

Tot slot zorgen wij ervoor dat u ook na de verhuizing of ontruiming de nodige nazorg krijgt die u verdiend.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Ontdek waarom klanten De Ruimerij waarderen voor de zorgvuldige aanpak, persoonlijke aandacht en professionele dienstverlening.

Klaar om de stap te nemen?

Bent u klaar om te verhuizen, maar zoekt u nog het geschikte verhuisbedrijf die uw wensen kunt vervullen? Neem contact op en laat ons uw zorgen wegnemen voor een zorgeloze verhuiservaring.

De Ruimerij in gesprek met senioren klant

Veelgelgestelde vragen

Alle vragen over verhuizingen

Wij begrijpen dat een impactvolle situatie vragen bij u opwekt. Daarom proberen wij hier onder alle mogelijke vragen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op, zodat wij als nog uw vraag kunnen beantwoorden.

Na het eerste contact komen wij graag bij u langs om u beter te leren kennen. Zo kunnen wij een indicatie maken van uw behoeften en natuurlijk is het ook fijn om te weten wie u bent. Aan de hand van onze indicatie ontvangt u een vrijblijvende offerte die past bij uw wensen. Alles naar wens? Dan plannen wij de verhuizing in op een moment dat u het beste uitkomt. 

Op de dag van de verhuizing zorgen wij dat alle nodige materialen aanwezig zijn en ons team goed is ingelicht. Zo zorgen wij ervoor dat deze dag soepel voorbij vliegt zonder enige vorm van stress. Tot slot zorgen wij ervoor dat u de nodige nazorg krijgt na de verhuizing.

Wij begrijpen als geen ander dat uw persoonlijke bezittingen de nodige aandacht verdienen tijdens een verhuizing. Goed inpakken is daarbij van essentieel belang. Daarom bieden wij een extra inpakservice aan om ervoor te zorgen dat al uw bezittingen zorgvuldig worden ingepakt en met zorg en respect worden vervoerd. Neem voor meer informatie over onze inpakservice contact met ons op.

Overtollig meubilair dat niet meeverhuisd hoeft te worden hebben wij verschillende oplossing voor. Indien u graag de spullen wilt bewaren kunnen wij beveiligde opslag regelen, zowel tijdelijk als voor langere tijd. Mocht u graag van de overgebleven goederen af willen, dan kunnen wij deze spullen een nieuw thuis verzorgen. Neem gerust contact op als u meer wilt weten

Mocht u graag van de overgebleven goederen af willen, dan kunnen wij deze spullen een nieuw thuis verzorgen. Neem gerust contact op als u meer wilt weten.

De Ruimerij is een gevestigd verhuisbedrijf in het noorden van Nederland. Ondanks dat zijn wij actief in heel Nederland! Heeft u vragen of wilt u graag verhuisd worden door De Ruimerij? Neem dan contact met ons op.

De kosten van een verhuizing bij De Ruimerij hangt af van meerdere factoren. Hiervoor is het van belang om vooraf een goede indicatie te maken van uw behoeften. Zo krijgen wij een idee wat voor u van belang is en wat niet.

Aan de hand van uw behoeften maken wij een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. Bij De Ruimerij houden wij van transparantie. Zo zult u nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan. Wilt u weten wat uw verhuizing zou kosten? Neem dan contact op, wij denken graag me u mee!