Opslag

Veilige opslag voor uw waardevolle bezittingen

De Ruimerij biedt een volledige verhuis- en ontruimservice, inclusief veilige opslagmogelijkheden voor uw kostbaarheden. Het veiligstellen van uw bezittingen is onze prioriteit.

Team van de Ruimerij vervoeren dozen
De Ruimerij met klant in gesprek

Onze aanpak

Uw waardevolle spullen in veilige handen

Bij De Ruimerij begrijpen we dat soms extra ruimte nodig is, of het nu gaat om waardevolle spullen na het verlies van een dierbare of om de oplevering van een nieuw huis. Daarom bieden we een complete verhuis- en ontruimservice, inclusief veilige opslagmogelijkheden voor uw waardevolle spullen.

Uw spullen worden verzekerd getransporteerd, waarbij uw spullen met zorg en respect behandeld worden. Bovendien zijn onze offertes zijn transparant, zonder verborgen kosten.

Opslag via AllSafe

Opslagopties voor uw behoeften

Wij bieden opslaglocaties door heel Nederland middels onze samenwerking met AllSafe, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot uw opgeslagen goederen. De opslagunits zijn schoon en goed geconditioneerd, met verwarmde units die een constante temperatuur- en vochtregulatie bieden. Uw opslag is beveiligd met 24-uursbewaking. 

Wij bieden flexibele opslagmogelijkheden met wekelijks opzegbare huurcontracten. Of u nu wilt dat wij uw goederen halen en brengen, of als u liever zelf langskomt, bij De Ruimerij kunt u rekenen op een veilige en betrouwbare opslagoplossing.

Joeri eigenaar van De Ruimerij bij bus
De Ruimerij team met bus

Bij De Ruimerij staan wij garant voor:

  • Een warm hart en discretie
  • Nauwkeurige service, grote zorg en aandacht
  • Een transparante offerte, zonder verborgen kosten
  • Verwarmde units met constante temperatuur- en vochtregulatie
  • 24 uur beveiliging
  • Opslaglocaties door heel Nederland
  • Verzekerde transport
  • Wekelijks opzegbare opslagmogelijkheid
  • Mogelijkheid tot verkoop of opkoop van overgebleven spullen

Met grote tevredenheid kijk ik terug op ons persoonlijk contact en jullie gedane werkzaamheden. Alle zorg en aandacht die jullie besteed hebben aan de inboedel ontruiming werd erg gewaardeerd.

RJ-Vastgoedmanagement

Onze werkwijze

Zo zorgen wij voor een goede ervaring

Vanaf het eerste gesprek tot de nazorg, De Ruimerij staat garant voor een verhuizing of ontruiming die geheel geregeld is.

Persoonlijke kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om samen de huidige situatie in kaart te brengen en te inventariseren.

Bijpassende offerte

Ontvang een gedetailleerde en transparante offerte die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Veilig transport

Uw bezittingen worden zorgvuldig verpakt, vakkundig getransporteerd en veilig opgeslagen.

Nodige nazorg

Tot slot zorgen wij ervoor dat u ook na de verhuizing of ontruiming de nodige nazorg krijgt die u verdiend.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Ontdek waarom klanten De Ruimerij waarderen voor de zorgvuldige aanpak, persoonlijke aandacht en professionele dienstverlening.

Op zoek naar een goede en veilige opslagruimte?

Gaat u verhuizen of ontruimen en heeft u waardevolle spullen die veilig moeten worden opgeslagen? Neem dan contact op met De Ruimerij. 

De Ruimerij in gesprek met senioren klant

Veelgelgestelde vragen

Alle vragen over opslag

De opslag van uw waardevolle spullen is belangrijk en kan daardoor de nodige vragen opwekken.  Daarom proberen wij hier onder alle mogelijke vragen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op, zodat wij als nog uw vraag kunnen beantwoorden.

Uw goederen veilig opslaan is onze prioriteit. Daarom werken wij samen met ALLSAFE, een gevestigde naam als het om beveiligde opslag gaat. 

Allsafe biedt beveiligde opslagunits aan die schoon en goed geconditioneerd zijn. De units zijn verwarmd en bieden een constante temperatuur- en vochtregulatie. Uw opslag is beveiligd met 24-uursbewaking. 

U heeft zelf ten allen tijde toegang tot uw opslagunit. U kunt zelfs een eigen uniek alarm inschakelen per unit, zodat u zeker weet dat uw spullen veilig zijn. Voor meer vragen over opslag, neem dan contact met ons op.

Goederen kunnen ook tijdelijk worden opgeslagen. Wij bieden flexibele opslagmogelijkheden met wekelijks opzegbare huurcontracten. Zo hoeft betaald u nooit te veel voor ongebruikte opslagruimte.

 

Onze opslagpartner, ALLSAFE, biedt opslagruimte aan in heel Nederland. Zo is er altijd wel een opslagruimte bij u in de buurt.

Wilt u weten welke opslagvestiging bij u in de buurt zit? Neem dan een kijkje bij de opslagvestigingen van ALLSAFE, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.