Handyman

Voor uw klusjes bij verhuizingen of ontruimingen

Verhuizingen of ontruimingen gaan gepaard met klussen die niet altijd even gemakkelijk zijn. Daarom bieden we onze uitgebreide handyman service aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over die vervelende klusjes waar u maar niet aan toekomt.

De Ruimerij spiegel ophangen handyman
De Ruimerij lamp ophangen handyman

Vakkundige hulp

Professionele handyman service

Ons ervaren en betrouwbare team staat klaar om u te helpen met diverse klusjes in en rondom het huis.

Of het nu gaat om het ophangen van een lamp, het monteren van een nieuwe kast, het repareren van een lekkende kraan, of het leggen van uw nieuwe vloer, onze handige vakman heeft de expertise en vaardigheden om het snel en efficiënt voor u op te lossen.

Met onze handyman service hoeft u geen verschillende specialisten in te schakelen voor verschillende klussen. Onze handige klusjesman kan een breed scala aan taken uitvoeren, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Bij De Ruimerij staan wij garant voor:

  • Een warm hart en discretie
  • Nauwkeurige service, grote zorg en aandacht
  • Uw oude woning 100% opleverklaar
  • Verzekerd verhuizen of ontruimen en transport
  • Mogelijkheid tot verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Vervoer van goederen naar goede doelen of stichtingen
  • Beveiligde opslagplaats
  • Spoedverhuizingen of -ontruimingen
  • Optimaal resultaat met kundige en professionele service
De Ruimerij team met bus

“Zeer professioneel bedrijf Joeri heeft voor alles een oplossing en je verhuizing loopt op rolletjes Wat ik ook zeker wil vermelden als je belt dan neemt Joeri altijd zijn telefoon op top. Dus ga je verhuizing neem contact op met de Ruimerij . Joeri en Arjan heel erg bedankt voor wat jullie voor mij gedaan en geregeld hebben.”

Jellie

Onze werkwijze

Zo zorgen wij voor een goede ervaring

Vanaf het eerste gesprek tot de nazorg, De Ruimerij staat garant voor een verhuizing of ontruiming die niet alleen uw bezittingen, maar ook uw emoties met zorg behandelt.

Persoonlijke kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om samen de woning in kaart te brengen en te situatie te inventariseren.

Bijpassende offerte

Ontvang een gedetailleerde en transparante offerte die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Veilig transport

Uw bezittingen worden tijdens de verhuizing of ontruiming zorgvuldig verpakt en vakkundig getransporteerd.

Nodige nazorg

Tot slot zorgen wij ervoor dat u ook na de verhuizing of ontruiming de nodige nazorg krijgt die u verdiend.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Ontdek waarom klanten De Ruimerij waarderen voor de zorgvuldige aanpak, persoonlijke aandacht en professionele dienstverlening.

Klaar om de stap te nemen?

Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing of ontruiming met klusjes die niet zo gemakkelijk zijn? Wij helpen u graag met deze klusjes om u volledig te ontzorgen.

De Ruimerij in gesprek met senioren klant

Veelgelgestelde vragen

Alle vragen over onze handyman service

Wij begrijpen dat een impactvolle situatie vragen bij u opwekt. Daarom proberen wij hier onder alle mogelijke vragen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op, zodat wij als nog uw vraag kunnen beantwoorden.

Een verhuizing of ontruiming gaat gepaard met een verscheidenheid aan klusjes. Alle klusjes die bij een verhuizing komen kijken kunnen wij u mee helpen, denk hierbij aan het monteren van een nieuwe kast, het repareren van een lekkende kraan, of het leggen van uw nieuwe vloer.

Weet u niet zeker of wij u kunnen helpen met uw klus? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij zullen dan inventariseren of wij u kunnen helpen.

De tarieven van onze handyman service hangen af van de complexiteit van de klus. Er zijn verschillende factoren die hierbij een rolspelen.

Om een goed beeld te creëren van uw behoeften komen wij graag met u in contact. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

Bij onze handyman service zorgen wij voor de benodigde materialen en gereedschappen voor de klusjes. U hoeft zich geen zorgen te maken over het leveren van materialen; onze vakmensen komen goed voorbereid naar uw locatie.

Ja, we bieden spoeddiensten aan voor dringende klusjes. Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om uw spoedklus zo snel mogelijk te plannen en uit te voeren.