Partners

Versterk Uw Dienstverlening

Ontdek hoe samenwerken met De Ruimerij uw onderneming naar nieuwe successen kan leiden. Wij geloven in partnerschappen die bouwen op zorg, respect en gezamenlijke groei. 

ALLSAFE en De Ruimerij partner
De Ruimerij team met bus

Onze aanpak

Maatwerk en service

Verschillende zakelijke partners deden al een beroep op ons. Met onze professionele aanpak en schat aan ervaring kunnen wij u en uw klanten alle zorgen uit handen nemen op het gebied van ontruimen, verhuizen en opslag. Maar ook voor woningreiniging en het verkoop/verhuurklaar maken bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij beseffen dat u kwaliteit hoog in het vaandel draagt en u dezelfde service van ons verwacht. Daarom nemen wij onze rol als partner heel serieus. Wij nemen de tijd om de wensen van u en uw klant helder te krijgen, leveren maatwerk en voeren onze opdracht met de grootste zorg uit binnen de afgesproken termijn.

Partnervoordelen

Samen streven naar groei

Ontdek de voordelen van een partnerschap met De Ruimerij en til uw dienstverlening naar nieuwe hoogten. Wij geloven in gedeeld succes en streven naar duurzame relaties met partners die onze waarden van zorg, respect, en professionaliteit delen.

Betrouwbare samenwerking

Partner zijn van De Ruimerij betekent deel uitmaken van een betrouwbare samenwerking. Wij streven naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en professionaliteit.

Uitgebreid Klantenbereik

Als partner krijgt u toegang tot ons netwerk van klanten, variërend van senioren tot bedrijven. Dit biedt waardevolle kansen voor groei en uitbreiding van uw diensten.

Toegang tot expertise

Als partner kunt u profiteren van de expertise van De Ruimerij met betrekking tot verhuizingen, ontruimingen en persoonlijk contact. Dit waarborgt een hoog niveau van dienstverlening aan uw klanten.

Efficiënte communicatie

Wij streven naar efficiënte communicatie met onze partners. Duidelijke lijnen en openheid zorgen voor een soepele uitvoering van gezamenlijke projecten en een goede toekomst.

AllSafe

Onze trouwe partner voor veilige opslag

De Ruimerij heeft al verschillende waardevolle partnerschappen, waaronder een betrouwbare samenwerking met AllSafe. AllSafe biedt onze klanten een veilige opslagplek voor hun waardevolle bezittingen. Bovendien staan wij klaar om de klanten van AllSafe te assisteren bij verhuizingen en ontruimingen, waarbij we helder advies verstrekken met zorg en advies.

ALLSAFE locatie

Wij hebben een zeer prettige samenwerking, wij is ALLSAFE miniopslag en met name de Noordelijke vestigingen. Naast een hele fijne en altijd correcte communicatie geven de mannen van de Ruimerij graag een helder advies aan de klanten die bij ons opslag genieten. De flexibiliteit zorgt voor een ruime beschikbaarheid waardoor haast geen klus onmogelijk lijkt.

Rico Zonneveld

Wordt u onze nieuwe partner?

Bent u voor uw klanten op zoek naar een betrouwbare en integere partner voor een aanvullende dienstverlening? Zoek dan niet verder en neem contact op met De Ruimerij.

ALLSAFE en De Ruimerij partner