Verhuisbedrijf in Leeuwarden

Gaat u naar Leeuwarden verhuizen?

Als gevestigd verhuisbedrijf in het noorden weten wij bij de Ruimerij als geen ander wat Leeuwarden te bieden heeft. Zo hebben wij ook al meerdere mensen met zorg en respect verhuisd van én naar Leeuwarden.

Leeuwarden stad
De Ruimerij ontruiming en verhuizing 2

Voordelen

Wij verhuizen u graag naar uw bestemming in Leeuwarden

Leeuwarden is een van de meest bruisende steden van het noorden van het land. Het is dan ook een geliefde plek om te wonen voor zowel jong als oud. Bij De Ruimerij begrijpen we de unieke charme van deze stad en zijn we trots om actief te zijn in dit levendige gebied.

Onze locatie in Burgum maakt het eenvoudig voor ons om bij u langs te komen en uw verhuizing in gang te zetten. We helpen u graag bij het realiseren van uw verhuizing naar Leeuwarden. Onze verhuisservice, waarbij zorg en respect centraal staan, garandeert een soepele overgang voor u.

Verhuisbedrijf De Ruimerij

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Leeuwarden?

Wij van De Ruimerij begrijpen dat verhuizen veel zorgen met zich mee kan brengen. Daarom doen wij het graag net iets anders en zetten wij een stap extra. Bij De Ruimerij staat elke verhuizing in het teken van u en zorgen wij dat uw verhuizing met zorg en respect wordt uitgevoerd. Dit zie je terug in elke fase van ons proces, van persoonlijke kennismaking tot de nodige nazorg.

Als gevestigd verhuisbedrijf in het noorden hebben wij veel mensen met deze methode van en naar Leeuwarden verhuisd. Graag laten wij u zien wat De Ruimerij zo bijzonder maakt.

De Ruimerij team 3

Voordelen

Waarom De Ruimerij hét verhuisbedrijf in Leeuwarden is

Kies voor De Ruimerij als uw verhuispartner in Leeuwarden en ervaar de perfecte combinatie van lokale expertise, zorg, respect en flexibiliteit.

Lokale expertise

Met een diepgaand begrip van Leeuwarden en haar unieke kenmerken, biedt De Ruimerij lokale expertise voor een vlotte en efficiënte verhuizing.

Zorg en respect

Bij De Ruimerij staat zorg en respect centraal in elke verhuizing. Wij begrijpen de emotionele aspecten van verhuizen en zorgen voor een persoonlijke aanpak.

Breed dienstaanbod

Of het nu gaat om een seniorenverhuizing, woningontruiming, bedrijfsverhuizing of opslag, wij biedt verscheidene diensten voor elke behoefte.

Professioneel en flexibel

Ons toegewijde team past zich aan aan uw specifieke eisen en planning, waardoor we flexibiliteit bieden die essentieel is voor een naadloze verhuizing.

De Ruimerij is een zeer professionele verhuizer, die wij van harte aanbevelen. Ze zien oplossingen in plaats van problemen als er iets even tegenzit. Keurige medewerkers, top flexibel en behulpzaam.

Sipko Dotinga uit Leeuwarden

Onze werkwijze

Zo zorgen wij voor een goede ervaring

Vanaf het eerste gesprek tot de nazorg, De Ruimerij staat garant voor een verhuizing die niet alleen uw bezittingen, maar ook uw emoties met zorg behandelt.

Persoonlijke kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om samen de woning in kaart te brengen en te situatie te inventariseren.

Bijpassende offerte

Ontvang een gedetailleerde en transparante offerte die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Veilig transport

Uw bezittingen worden tijdens de verhuizing zorgvuldig verpakt en vakkundig getransporteerd.

Nodige nazorg

Uw bezittingen worden tijdens de verhuizing zorgvuldig verpakt en vakkundig getransporteerd.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Ontdek waarom klanten De Ruimerij waarderen voor de zorgvuldige aanpak, persoonlijke aandacht en professionele dienstverlening.

Klaar om te verhuizen naar Leeuwarden?

Bent u klaar om te verhuizen naar Leeuwarden, maar zoekt u nog een geschikt verhuisbedrijf? Neem contact op en laat ons uw zorgen wegnemen voor een zorgeloze verhuiservaring. 

Leeuwarden stad